Nocilla sticks, sense oli de palma, d’Idilia Foods

Ha sigut notícia aquest mes de novembre del que s’intuía però no es demostrava: l’oli de palma fa més agressius els tumors i afavoreix metàstasis. Ho ha confirmat l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona. Ara ja hi podeu afegir una vergonya més (teniu aquí la primera i la segona) a aquest producte que ha empastifat gran part de les empreses de xocolata. Aquest nadal seria un bon començament per fixar-vos si el torró, les rajoles de xocolata o els bombons farcits porten o no oli de palma. Us avanço un producte que us farà mal: els Ferrero Rocher.

Per sort, a prop de casa es fa una crema de cacau sense oli de palma, a més a més no cal que li calgui gaire presentació… tothom ha provat ja la Nocilla, no? Amb mantega de cacau i un 4% d’avellanes la converteix en una crema fantàstica per untar el pa o com veieu, per dipejar bastonets cruixents. És el cas del nocilla sticks, tampoc és un snack gaire de saludable si ho comparem amb una alternativa com comentavem la setmana passada. A vegades, un sol ingredient no pot maquillar el que representa tants de greixos i plàstic per 30 grams de producte.

Idilia Foods, que va decidir fugir de Catalunya de la mà de Xavier Ferrero al País Valencià segueix en una línia d’innovació desigual a les seves diferents marques, en el cas de Nocilla està basada en el canvi estètic però si ens fixem en ColaCao, les coses canvien. Haurem d’esperar uns mesos per veure com evolucionen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.