Rajola de xocolata amb ametlles laminades de Simón Coll

Si a l’última entrada veiem una de les rajoles de xocolata sense sucre i amb eritritol, avui ho fem amb unes de la casa barcelonina Simón Coll. Amb cent vuitanta-un anys d’història a l’esquena, l’empresa té un gran assortit de productes amb un disseny exquisit i fàcilment identificable. Confesso que no m’explico per què costa tant trobar unes rajoles Simón Coll, amb la veritat i qualitat que tenen i en canvi, tan fàcil trobar altres marques de rajoles d’una qualitat gens digne de mencionar.

La rajola d’un 70% de cacau i ametlles senceres ve en aquest motlle que permet trossejar i repartir la rajola a trossets molt kawaii. Cada una d’aquestes unitats porta un relleu amb el logotip de la marca, l’any de fundació (1840) i l’ofici: xocolaters. Tot va dins d’aquest envàs de cartó blanc, en sintonia a la imatge que porten usant al llarg d’aquests anys i unes fulles d’ametller que li donen un aire molt japonès. Punt a favor.

Crec que seria bo que la gent comences a apreciar més el producte local. Aquests dies on es comença a notar força els talls de subministrament de marques estrangeres, és un bon moment per rebuscar el que tenim a prop.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.