Blat de moro amb xocolata de Crackies

No hi ha setmana que deixi de preguntar-me perquè el FAD no té un premi que es digui “naming catxondo”, de fet, podrien posar-hi en Guayabero que aquestes coses Kitsch el xiflen. Escrit això, anem al que toca: qui d’aquí no he provat els Pekaditos? Segur que sou força gent que el veu per primer cop. I és ben normal.

Els Pekaditos estan fets a partir de blat de moro (o dacsa) fregit, com el que trobes a les bosses de MisterCorn o a les mescles de fruits secs, i recobert amb xocolata. He de dir que, tot i el xoc de sabors el resultat és genial. Si podem parlar dels asiàtics i les seves mescles rares, per què no de les nostrades?

Crackies és una empresa catalana fundada el 1998 a Vilafranca del Penedès, terra de vins. Com era d’esperar, i sense sorpresa, fa una mena de Catànies™ que anomena Crackies. A partir d’aquí hi trobo un ampli catàleg de fruits secs recoberts de xocolates, tant negra com blanca i pel que sembla, també amb llet. Cal destacar? Les bombolles de cava. Sembla un producte pensat per acompanyar aquest blog tan nipponitzat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.