Gotes de gingebre amb sabor de CorNiche

A casa fa anys que el gingebre ja s’ha convertit en un sabor acceptat i al mercat dels caramels no ha faltat cap dia a les botigues més especialitzades. A l’Àsia, el sabor ja porta milers d’anys acompanyant les millors delicies culinàries. No és d’estranyar doncs, que aquests caramels de gingebre siguin molt bons.

El primer que m’ha agradat és el toc, molt subtil, del sabor que acompanya el gingebre, tan a la llimona com en el mango. La llimona no és tan rar perquè aquí en trobem forces, però la mescla amb mango m’ha deixat amb ganes de consumir-ne més. Els caramels son dipositats, es fan amb un motllo que els dona aquest aspecte de pastilla tot i que porten molt de sucre i alerta: oli de palma. Això em tira força enrera i clarament no hi estic gens a favor.

Nascuda a Singapur fa relativament poc, el 2006, s’ha convertit en una marca global gràcies a la seva consolidació al mercat Xinès, Japonès i Malaisi. CorNiche engloba tota una família de snacks i dolços que comença amb els marshmallows (els núvols de sucre), passa per tota una família de galetes i bombons farcits (una còpia un pèl descarada dels clàssics bombons belgues) i acabant en gomes i caramels. Sense conèixer ni haver provat la resta de productes de la família he de confessar que, mentre portin oli de palma, això no tornarà a entrar a casa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.