Caramels d’eucaliptus de Villa

A l’estiu la cosa va de gelats o de productes refrescants. Dins la família de caramels, els tipus que acostumo a classificar com a refrescants o aptes per a l’estiu són tots aquells que porten mentol, especialment els que en porten força. En aquest blog n’he pujat forces, les pastilles de regalèssia Opal o les Stop Hoest en són un exemple de països del nord de parla no anglesa. Aquí també en tenim alguns, especialment les pastilles Halls que les podeu trobar en molts formats, principalment el paquet rectangular però també en format caramel. I sense sortir del format caramel, els Geriolín seria un exemple nacional d’un bon caramel mentolat (amb pròpolis) sense sucre.

villa-mentol

Els portuguesos Villa, entre molts productes, fabriquen aquest caramel d’eucaliptus amb un toc de mentol. Principalment, destaco que és molt suau de sabor i poc mentolat pel meu gust. Acostumo a anar a sabors més forts quan es tracta de caramels mentolats, més directe a donar aquest “boost” de frescor a la boca. Una mica a l’estil dels bons peppermints anglesos, recordeu els del bigoti? Doncs d’aquest estil. Amb un mercat saturat de caramels mentolats i amb les facilitats que hi ha avui d’aconseguir-ne de bons, aquests que es queden a mig camí no els entenc i malauradament no els puc recomanar de cap manera.

villa-mentol-eucalipto

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s