Ricola m’ha fet arribar (bé, un representant local que ven part dels productes que fabriquen els Suïssos) aquesta mostra dels nous tipus de caramels d’herbes amb mel que semblar ser que funcionen molt bé. Com que entra molt bé dins els productes saludables, l’he volgut provar sense pensar-ho gaire.
El caramel presenta un exterior molt habitual als caramels de la companyia amb la “R” de Ricola gravada en negatiu i una transparència que indica, indubtablement que el caramel s’ha fet dipositat.
Pel que fa el sabor, crec que s’han perdut una mica perquè en aquest cas, jo esperava trobar-me un caramel més aviat de mel amb un toc d’herbes, i no pas al revés i amb una mel molt discreta cap a la fi del caramel. La suavitat de tot plegat també m’ha sorprès, habituat últimament a sabors forts o mentolats aquest ha arribat a un punt que a estones no sabia si continuar o no ja que se’m feia pesat d’acabar llepant. En tot cas, com us deia, són proves que ja veurem si acabem veient a les botigues d’aquí o no. El temps i el paladar dels futurs consumidors ho diran.