Boomer Glop de Wrigley’s

Els xiclets Boomer, els originals no aquests que veiem avui, són un exemple clar d’una marca que amb una gestió nefasta pots carregar-te-la amb un plis plas. Dels xiclets d’abans no en tinc cap imatge, però ben segur que molts els recordeu. Eren rectangulars, embolicats com si fossin un Sugus i amb el mateix paper d’embolcall. Mai hi faltava la seva mascota elàaaaastica que tots recordem.

wrigley-boomer-glop-bubble-gum-apple

Amb poc temps, i perquè els xiclets farcits van començar a conquerir el mercat, es van posar a fer també xiclets farcits. I clar, a mi fa uns anys, si em dius un xiclet farcit, només em venia al cap els Bubbaloo. Fini ni de conya era el que és avui i el mercat de xiclets a granel eren aquestes: Bubbaloo i Boomer.

wrigley-boomer-glop-bubble-gum-strawberry

Amb el Boomer Glop, els senyors de Wrigley’s (que pertanyen a la multinacional Mars) intenten guanyar terreny, sincerament, sense gaires bons resultats. Els pocs llocs on els he vist, han sigut devorats pels farcits de Fini, deixant quatre o cinc llocs puntuals molt específics. Un dels motius que més em repeteixen, és que la fàbrica que es dedicava a això, ubicada a Tarassona (Saragossa) va tancar i traslladar la producció a altres localitats. Ben segur que el que veieu avui està tot fabricat a un país bàltic, és el que tenen aquestes multinacionals, que no saps mai on fabriquen el que et venen sota el paraigua “Mars en España”. En fi, demà us explico l’altre producte fallit dels xiclets Boomer.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s