Cremi de maduixa i cafè

Fa dos anys vaig parlar dels caramels sense sucre amb gust a Toffee de Viginias, l’empresa reusenca més coneguda pel seu Torró i galetes B-San. Deixant per més endavant les seves galetes, avui m’agradaria aportar dos sabors més a la línia de caramels sense sucre que fan.

virginas-cremi-fresa

Si a l’anterior entrada, ja feia referència a les similituds amb els Solano (empresa, en el seu moment, pionera en caramel sense sucre i dipositat) l’espiral dels caramels d’avui encara reafirmen més aquesta similitud. I també, gran part del mercat de caramels d’aquest tipus. Però anem a provar-los, que amb aquesta calor un se’n va per les branques.

virginas-cremi-cafe

Dels dos sabors, he començat pel de maduixa que no m’ha agradat gens. Em recorda molt aquella maduixa que feia servir Chupa-chups i que s’assembla a la maduixa com s’assembla un ou d’una castanya. Horrible. Però el de cafè m’ha agradat força més, tenint en compte que és sense sucre i que el puc comparar amb altres caramels similars que hem comentat aquí, he de dir que es troba a la línia dels Cipi o dels madrilenys Café Dry. Ara, l’opció queda molt lluny del que ofereix els Kopiko sense sucre, ja que aquest és l’únic que porta cafeïna. En tot cas, es tracta d’un bon caramel de cafè i que no descartaria en un futur si me’n tornés a trobar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s