Pocky Snoopy de poma

Ja feia molt que no parlava dels Pocky! Ara que n’he tornat a tenir entre les mans, crec que és el moment oportú per repassar els que hem vist: Pocky de xocolata i coco (boníssim!), Pocky de Matcha i els Pocky edició especial Panda.

glico-pocky-snoopy-apple-stick-1

Com els últims, aquesta versió també forma part d’una versió limitada, més aviat, una joint venture entre Pocky i l’Snoopy, el gos de Charlie Brown que apareix a Peanuts. Unes tires cómiques creades per Charles Schulz. De fet, m’ha alegrat el matí saber que hi ha la pàgina activa i actualitzada sobre Peanuts… quins temps!

glico-pocky-snoopy-apple-stick-2

El més peculiar també d’aquests Pocky, és que els pals cruixents tenen forma de cor. Aquesta més o menys és la idea i es veu impresa d’una manera molt gràfica a la part frontal de la caixa. A dins la cosa ja és més abstracte, tot i que valoro l’esforç de fer un producte diferent, si una cosa no pot sortir com es diu, jo no l’anunciaria a bombo i platerets. Oi? Però bé, la combinació de galeta i poma ha sigut molt entretinguda i bona, però dubto d’agafar-ne de nou. Abans preferiria provar nous sabors a repetir aquest.

glico-pocky-snoopy-apple-stick-4glico-pocky-snoopy-apple-stick-3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s