Sugar free chocolate wafer de Gullón

No són pocs els wafer’s que hem comentat aquí, els que porteu temps llegint-me, ja coneixeu el més famós i imbatible Manner, que després de provar la versió sense sucre de Gullón, segueix imbatible.

gullon-sugar-free-chocolate-wafer-1

No vull dir, en cap cas, que els Wafer’s de xocolata sense sucre no siguin bons, si no que l’altre, l’austríaca, és molt bona però també és amb sucre. I això ho vull remarcar. Encara que ja fa anys que tenim molts productes sense sucre, costa molt de trobar-ne amb un sabors potent i amb uns colors vius com a la versió amb sucre. Per això jo ja fa temps que no hi dono importància entre uns i d’altres. Del millor i amb moderació, seria el meu lema.

gullon-sugar-free-chocolate-wafer-2

L’empresa ja en vaig parlar durant la presentació de les galetes Speculuus (que per cert, no he vist més) però a grans trets, estem parlant d’una de les més grans d’Europa i probablement, de les d’alimentació més importants de l’estat. Fundada al 1892 i repartida en tres macro plantes de producció, completa un catàleg impressionant de galetes i snacks saludables que moltes multinacionals ja els agradaria tenir.

gullon-sugar-free-chocolate-wafer-3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s