Xiclets àcids de Fit’s edició スライム

Els Fit’s són els Trident de l’Àsia, més originals i potser no tant populars. A mi el que m’ha cridat més l’atenció és el seu reduïda mida i el color blau elèctric. Quin sabor serà? Perquè pinya no em lliga massa…

lotte-fits-slime-dragon-quest-1

Doncs com no, el famós sabor a soda amb llima, refrescant i ideal per un xiclet que s’autoanomena sour gum. El punt d’acidesa no l’he trobat en cap dels xiclets que he provat fins ara, si bé la majoria dels que he provat eren sense sucre i es nota. També trobo que els de sense sucre, són menys addictius i per tant, les ganes de menjar-ne impulsivament baixen. No ho trobeu?

lotte-fits-slime-dragon-quest-2

De tots els sabors i tipus que Lotte va llançant a l’any, aquest concretament, forma part d’una edició limitada de Slime (スライム). Els que no sapigueu què és Slime, us en faig cinc cèntims: És una de les moltes criatures-personatges que apareixen al joc de rol (RPG = Role Playing Game) Dragon Quest, creat per Yuji Horii al 1986. Des de llavors, el joc ha tingut moltes històries i  ha entretingut una generació de joves (i no tant joves) impressionant. Els personatges del joc, si tenen aquest aspecte és en part gràcies als dissenys de la mà d’Akira Toriyama, més conegut per les series anime Dr.Slump (Dr. スランプ) i Dragon Ball (ドラゴンボール).

lotte-fits-slime-dragon-quest-3

La valoració final és que el xiclet és molt bo, però que l’hagi de comprar fora, per molt de Dragon Quest que hi hagi, em tira molt enrere.

lotte-fits-slime-dragon-quest-4

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s