Caramels d’arròs Mammos

Caramels d’arròs Mammos, fins i tot m’ha fet gràcia a l’hora d’escriure-ho. Sona una mica marrano no per una cosa que es posa a la boca i es xupa? Doncs és del més rar en caramels que he provat fins ara. Si els sabors llatins de papaguayo o guava em deixaven regusts estranys, aquest m’ha deixat el nivell de “soso” per terra.

mammos-rice-candy-1

La veritat és que no us el recomano gaire. M’imagino que deu ser aquell tipus de dolç folklòric que té el sabor que ha de tenir per tradició i el menges, però que al costat d’un caramel de fruites o mel, acabes ignorant-lo.

mammos-rice-candy-2

Tan la primera versió, com la segona (un pèl més forta, però us ho dic per sensació, sense cap mena d’informació per recolzar-ho) m’han semblat molt pobres. En tot cas, visualment i per la mida del caramel dipositat, he de dir que és molt maco. Molt a la línia dels caramels asiàtics, segurament per això, també té un sabor molt suau.

mammos-toasted-rice-candy-1

No ha sigut un bon començament per conèixer l’empresa coreana Nammos, però segur que d’entre tot l’extens catàleg que puc veure a la web i l’experiència d’estar actius des del 1985, hi ha uns productes que seran dignes de provar i repetir.

mammos-toasted-rice-candy-2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s