Caramel d’herbes Ricola

Ricola ja la coneixeu, per el renom que te la marca i per altres entrades que he fet en aquest mateix bloc: els de menta de les muntanyes, de regalèssia o de mel i herbes. Per posar-ne alguns exemples dels centenars que fabriquen.

Ricola-krauterbonbons-caramel-stevia-1

El d’avui, em sorprèn per ser un sabor que no em quadre gaire amb les herbes aromàtiques que treballen els suïssos. Caramel i herbes… la cosa pot sortir molt bé, o molt malament. I la sort els ha bufat a favor. La mescla és bona, llaminera i encara que no tingui aquell sabor fort tant característic del caramel caramel·litzat tou, és de bon menjar.

Ricola-krauterbonbons-caramel-stevia-2

L’estèvia, un edulcorant tres-centes vegades més dolç que el mateix sucre, ja és un clàssic en els caramels sense sucre. La multinacional suissa no podia ser menys. Encara però, som un continent molt allunyat al consum habitual (i alhora molt restringit) que la resta del món.

Ricola-krauterbonbons-caramel-stevia-3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s