Snapea Crisps de Calbee

L’any passat va aterrar a la península el grup asiàtic d’origen Japonès: Calbee, i ho va fer amb aquest producte anomenat Snapea Crisps. A Amèrica i Àustria, aquest tipus d’snack també rep aquest nom, però d’altres països, com ara Angalaterra, es diuen Yushoi.

calbee-snapea-crisps-guisantes-horneados-1

El contingut interior és el mateix en la gran majoria dels casos: una pasta feta a partir d’arròs i pèsols que gracies a una extrusionadora s’aconseguix donar aquesta forma de bajoca llarga de color verd. Verd, de verd pèsol, suposo. Uns Snapea Crisps de color Cheetos seria sospitós. El cruiximent és molt agradable perquè no és sec, si no que sembla que estigui format per làmines superposades que abraçen la forma de la bajoca. En canvi, el sabor “al punto de sal” és molt soso. Vull dir que n’he menjat uns dotze i he acabat tip. Amb aquest pas, la bossa em durarà molt encara que el packaging que té no porta cap tipus de tancament que eviti que el producte perdi la consistència.

calbee-snapea-crisps-guisantes-horneados-2

Crec que el producte por funcionar molt bé de cares al futur i si s’amplien el número de sabors. Semblava que el mercat de l’snack es quedava sense idees, però crec que aquest punt de l’Snapea Crisps, dona molt de joc. Caldrà veure si, l’empresa fundada al 1949 a Hiroshima, amb el nom de Matsuo Food Processing Co., Ltd. seguirà aquest camí de l’experimentació i sabors més llaminers, o tirarà la tovallola. Em decanto més per una aplicació de l’oferta al mercat ibèric i m’apunto, per a la propera entrada de la marca, provar la versió de tomàquet i alfàbrega.

calbee-snapea-crisps-guisantes-horneados-3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s