Caramel comprimit de ruibarbre de Farbo

farbo-lietta-light-rabarbaro-2

A principis d’aquest any ja varem veure aquests comprimits de Farbo, llavors el caramel era de mel i llimona amb pròpolis. Avui, buscant alguna raresa, em trobo que l’empresa Italiana en fa amb gust de Rabarbaro.

farbo-lietta-light-rabarbaro-1

Jo, nideia del que és el Rabarbaro, així que m’acosto al Sr.Google i li pregunto.
– En català rep el nom de Ruibarbre.
– Rui.. què?
– Ruibarbre, són plantes perennes amb fulles grans i amb pecíol carnós, les flors són petites blanques i verdoses i el fruit és en núcula. Tenen un rizoma molt desenvolupat. – diu la Viquipèdia. I així doncs, ja em veieu llepant una caramel de ruibarbre prou bo com per acabar-me’l tot. No, no ha sigut ni de lluny una experiència que repetiria ni tampoc el recomanaria a ningú. La finalitat d’un producte d’aquestes característiques crec que només es pot entendre en el sentit de marketing o de fer per demostrar varietat i raresa. Caldria veure les vendes reals del producte per comprovar si és una demanda real del públic o un capritx.

farbo-lietta-light-rabarbaro-3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s