Gianduiotto fondente de Dulciar

dulciar-gianduiotto-fondente-1

Ja feia falta alguna cosa més coneguda, oi? Avui anem fins a Noci, que es troba a la part oriental del taló d’Itàlia, encarat al mar adriàtic i envoltat de ciutats com Martina Franca, Taranto o Bari. Una gran zona.

dulciar-gianduiotto-fondente-2

Per el clima que s’hi dona, força calorós, em sorprèn la gran producció de xocolata que te Dulciar i encara més la producció de Gianduiotto: unes especialitat de Torí, el nord d’Itàlia. Però ei, no em sorprén tant com us penseu: he vist fleques fent ensaimadas Baleares a Cantàbria, i es queden tan amples. El gianduiotto de Dulciar però, és més dur que el de pasta d’avellana tradicional, segurament per la quantitat de cacau que porta (i que per tant, més que un gianduiotto estaríem parlant d’una xocolatina amb forma de gianduiotto, i a mi això m’ha fet emprenyar una mica). Per això, no us puc recomanar això com una delícia italiana, sinó purament com un una xocolatina amb un toc de pasta d’avellana i que en trobareu d’altres millors. Abans us recomano el clàssic d’avellana o una de les altres versions que fan: de cafè o de taronja.

dulciar-gianduiotto-fondente-3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s