Trident Max de síndria

trident-max-frost-watermelon-1

Si hi ha un producte d’impuls que treu sabors cada tres mesos i té la capacitat d’ensabonar-nos amb tecnologia-fantasma són els xiclets. Els nous Trident Max porten cristalls a l’interior, suposadament, molt millors que els Twist que vaig comentar fa un parell d’anys.

trident-max-frost-watermelon-2

Doncs revisant l’entrada del Twist, vull aclarir un parell de coses: el xiclet, tal i com es veu a les dues fotografies, porta aquest recobriment pobre i gastat que si fos a tots els xiclets iguals pensaria que és una cosa feta expressament, però lamentablement, em trobo amb uns xiclets ben recoberts i d’altres que no. Això em porta a pensar que no saben com gragejar bé un xiclet i que, descaradament, es tracta del mateix xiclet amb un embolcall nou.

trident-max-frost-watermelon-3

És a dir, un cop més, la feina i la novetat de Trident és la caixeta que guarda els xiclets, fent-lo més petit, amb menys unitats i mantenint el mateix preu. Chapeau! Per si no fos poc, a cada canvi, hi ha una variació del logo, ara, d’una estètica més militar ha de conviure de nou amb les 1001 versions que té arreu del món. Per mi, un drama de marca. Podeu veure la que tenen al web a partir d’aquesta captura. (Val a dir que, de totes les que han tret, aquesta de sota és la millor):

Captura de pantalla 2017-04-20 a les 8.53.58.png

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s