Lakritz Bären de Sweet Land

Com sabeu, Aldi està fent molts esforços per pujar de categoria al nostre país. Si fins ara no es considerava com a tal és per els seus lamentables interiors que feia angúnia entrar. Ara, amb la nova il·luminació, murs de vidre i passadissos més amples, han aconseguir fer-los molt més agradables. Com a cadena de supermercats alamana, els seus productes són majoritàriament d’allà (i és la raó per la qual no és ni de llarg el meu supermercat de preferència…) exceptuant quan vull dolços d’allà.

sweet-land-lakrits-baren-1

Les cares de panda (si aquesta setmana va de PANDES) són una mescla de goma espumosa i regalèssia. Els dos models de cares que hi ha dins la bossa estan formats per un mix que mastegat tot junt a la boca dona un gust molt bo. Una cara, la negra, serà la preferida pels puristes de la regalèssia per el sabor amargant que té i la gomositat dura de la regalèssia. L’altre cara, la del panda borratxo, és la més dolça de les dues, amb només un toc d’amargor a les orelles però tota la resta, de goma normal.

sweet-land-lakrits-baren-2

Encara que la producció la podríem atribuir a la marca blanca d’Aldi: Sweet Land, la semblança evident als Tappsy de l’alamana Katjes em donen pistes de qui les ha fet, i em permet quasi garantir-vos que és una goma apte per a vegetarians. Com a dolç de goma és molt bo, i repetiria si no fos per la mandra que em fa entrar de nou a un Aldi per només una bossa de gomes.

sweet-land-lakrits-baren-3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s