Caramel amb sàlvia de Swiss Monte

é, estem ja en plena primavera, i floreixen les flors, la sang puja la temperatura i no recordo gaires tòpics més. De totes maneres, és bo recordar que encara no és estiu, que alguns llocs ens començaran a posar l’aire condicionat i ja hi tornem a ser. Que si el coll cardat, que si tinc tos seca o m’he quedat sense veu.

Casualment, els caramels balsàmics és del que més hem parlat aquí. En tinc molts exemples que podeu trobar al llarg del bloc, només aquest any ja n’hem vist de força interessants: el sense sucre amb propolis Geriolín, els recent comentats comprimits de Farbo o les pastilles de regalèssia Ga-Jol. Aquestes últimes potser no funcionen tant com a bàlsam comparat amb els dos anteriors.

Avui, us afegeixo un altre producte trobat a l’Aldi, els caramels d’herbes Suiss Monte. La seva semblança a Ricola és… força clara, oi? Segur que més d’un ha caigut al codi gràfic de quatre potes. Però l’experiència que s’haurà endut no és pas dolenta, els caramels de sàlvia per mi totalment desconegut i moooooolt recomanats per la meva àvia, són molt bons. (Ho escric perquè en quedi constància: m’ha promès que em portaria els caramels que li curen els mals de tot perquè els joves d’avui, que no sabem res, el mengem XD)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s