Toffee sense sucre de Verquin

Avui estic una mica confús, aviam si sabeu de qui és el producte: Intervan o Verquin?

Avui però, parlem d’aquest toffee sense sucre, un dolç força peculiar perquè majoritàriament, solen ser tots de sucre i molt enganxosos, però sense i amb aquesta textura que té, és tota una senyora troballa. Ho trobo espectacular i els tres sabors assortit que hi ha disponibles: caramel, xocolata i café estarien dins una línia de sabors molt similar que m’ha agradat molt. Fins on he pogut trobar, sembla que ho fabrica Pictolín, però en el meu cas, no hi apareix ningú (de fet, és de difícil lectura la part del text legal) i fent unes quantes recerques per internet sembla ser que és una de les dues versions que fa Intervan i l’altre, a jutjar per algunes recerques, diria que és de Verquin, però el que és estrany és que no hi siguin com tampoc hi tinguin el Fwi, aquella bola de xocolata amb goma al centre .

Gràficament l’assimilació és força evident, (i aquí és on m’he passat el dia entre boig i molt boig) i diria que una de les dues marques, juga a la confusió. Qui sigui que el fabriqui, que ho posi clar que al cap i la fi, el producte és molt bo!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s