Barretes de fudge i regalèssia, Herrgårdstoppen

A finals d’aquesta setmana hi ha la fira ISM, enguany cau del 29 de Gener a l’1 de Febrer i en principi no hi ha país convidat. L’any passat França va deixar el llistó força alt, de fet, en podeu veure un recull de fotografies que vaig fer en el seu dia aquí.

I avui amb què toca endolcir la boca? Doncs jo proposo, ara que n’és l’època, el Fudge com ara els de Dôma o els Milanówek que tenen una base de mantega molt bona, o els que tinc sempre presents per la qualitat, textura i sabors estranys… els suecs de Strömsnäsbruk, l’empresa fundada al 1990:  Herrgårdstoppen AB.

La barreta són 50 grams de fuge amb un regust de regalèssia molt fort. D’entrada, m’hauria fet enrere de seguida, però l‘anterior experiència amb el de llet i la de gerds ja m’indicava que seria molt dolç, de manera que estaríem parlant d’un fuge de regalèssia força dolç i peculiar, molt vàlid pels paladars Ibèrics acostumats a productes molt ensucrats i amb acabats molt àcids.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s