Caramel “drops” de cafè Cipi

Aquest mes hi haurà poques entrades, entre una cosa i l’altra, no trobo cap moment per posar-m’hi. Però res que no pugui fer amb una mica de cafè, i ja sabeu que no prendre’l no és excusa, n’hi ha d’instantani o de caramel. Aquí al bloc ja n’hem vist alguns com el Kopiko Original o la versió sense sucre, el farcit de crema de cafè Barnier o el petit cafè Dry (entre d’altres que potser em deixo).

Avui hi hem d’afegir a la llista aquest caramel de cafè de la romanesa Cipi. Recordeu que d’ells vam parlar uns de suaus, cremosos, de maduixa i amb estèvia que eren prou bons. No ha sigut el cas amb aquest de cafè, i ja em perdonareu, però aquest no s’acosta al que s’espera després de provar l’altre. És cert que per l’embolcall, els dos caramels provenen de línies diferents, i aquesta, podria estar focalitzada a un producte de més baixa qualitat que l’altre. Per a butxaques més assequibles, o també, que l’aroma no és massa bo.

Com que els gustos és una cosa molt personal, deixo que sigueu vosaltres que decidiu com els trobeu. Jo, tot i trobar el caramel dipositat ben fet, no en repetiré pas. Reconec que el llistó després de provar altres caramels de cafè és alt i que costarà molt trobar-ne algun de similar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s