Caramels de menta Pinedo

Divendres i sembla que la calor de l’agost ens va deixant enrere, alguns de vosaltres ja heu tingut el primer refredat i d’altres, com jo, ja fa setmanes que l’arrosseguem. Cap problema, és l’hora dels caramels balsàmics, aquells que ajuden a respirar, o com diuen els Pinedo “Se Respira”.

Un caramel dur de forma rectangular amb els laterals arrodinits, cada fabricant te la seva forma, el seu motlle particular que l’identifica. Ben segur que amb un bon cop de Google en trobarem milers de motlles, potser fins i tot no cal anar tan lluny, al menu de la dreta si cliqueu on posa Caramels durs us en dortiràn un bon fotimer. I els Pinedo aquests? Doncs bons, sense res destacable. M’ha sorprés més, però, la seva história.

Any 2016 i em trobo amb una empresa de més de vuitanta anys que encara no te web. Bé, si que en té però no és una web pròpiament dita, tirem doncs, de la revista Sweet Press, especialitzada en dolços i xocolata. L’empresa de Burgos va néixer sota el nom de Productos Pinedo l’any 1950, encara que els seus orígens es remunten al 1925 on ja van registrar la marca Menta Se Respira. El negoci va passar en mans familiars fins al 2001, quan Defriva S.A. la compra i hi fa una forta inversió. Quatre anys va durar la nova aventura, fins que s’ha convertit en Caramelos Burgos S.L., l’actual fabricant de dos dels caramels més característics del que havia sigut l’empresa: el Menta Se Respira y el Cuba Libre. Personalment, molt millor el segon que el primer, però això ja serà un altre dia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s