Fudge’s de Lonka

Feia temps que no parlava de toffees i fudge’s. Abans d’avançar, només matisar que si no vaig errat, el Toffee és un caramel tou fet amb sucre (excepte si són sense sucre) i mantega (o similar), el Fuge, és molt més tou que el toffee perquè a més a més del sucre i mantega s’hi posa llet. Això i algunes petites variacions en la fabricació el fa cremós i agradable a l’hora de menjar. Per toffee’s entenc els farcits de Milka, el Cremoso de Gerio o els rodons de Walker’s Nonsuch.

Doncs per això els Lonka o la barreta sueca de Herrgårdstoppen AB són productes que recomano moltíssim. Com a mínim, s’han de provar. Els Lonka, a més a més, no tindreu cap problema ja que compten amb una distribució força present a tot arreu de l’estat español. Els Fudge escandinaus ja els haureu de buscar més.

Segons la pàgina de la marca, Lonka prové de les paraules London Caramel Works, i va ser un negoci familiar primer a Breda (als Països Baixos, no al Gironés) al 1920 i posteriorment a Essen (Bèlgica) que es dedicava al toffee i als caramels durs. Al 1997 la va comprar la familia De Bock, convertint-la en una empresa més internacional i ampliant els productes com el Fudge. L’empresa torna al país d’origen però a la ciutat de Roosendaal amb el nom de Locawo B.V. i pocs anys després (bé, l’any passat) va ser adquirida per el grup escandinau Cloetta (els de les barretes Tarragona, recordeu!), donant ara la marca un suport visual, distributiu i financer increïble.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s