Milly Gris and Ciocc de Dr.Schär

Heheheh, que no en quedaven més per comentar? I ara! recordem la llista: els famosos Dip Dip que si encara no heu provat us mereixeu un clatellot, els bastonets Miodelka, els Happy Cup de Gerio, els Nocilla sticks i l’Snack & Go de Ferrero. Afegim doncs, els Milly Gris & Ciocc al grup!

De tots els que he comentat, aquest ha agafat tanta volada que el posaria al primer de tot. Motiu? És sense gluten, sense lactosa i sense blat. I per si fos poc, la xocolata per xucar-hi els bastons de fècula de patata i arrós porta un 10% d’avellana. I tot, per un euro i mig. Potser m’he aixecat optimista però em sembla una ganga per, com a mínim, provar-lo un cop!

Dr.Schär és una empresa dedicada a la fabricació de productes alimentaris sense gluten. Segons la web, tot va començar el 1922 entre el Dr. A. Schär i l’empresari Untertrifaller amb una clara intenció de dedicar-se a la producció d’aliments sans, aquí encara el tema del gluten no estava enfocat. Va ser al 1981, de la mà d’Ulrich Ladurner, que apareix la primera sèrie de productes sense gluten i l’expanció real de l’empresa, primer a la gran bretanya amb la compra de l’empresa Nutrition Point (propietària de la marca Dietary Specials) i després a alemania amb la compra de la marca Glutano. L’adquisició va adquirir un aire de tradició, així com l’obertura de diferents centres de producció arreu d’Europa i Amèrica: Mevalia Low Protein, Glutafin, Trufree, Ceres-MCT i Gourmet Italia. Crec que no me’n deixo cap però, deu ni do, quin creixement!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s