Neulets de Trias

Recordeu la Gianduia, aquella galeta amb un farcit de pasta de xocolata i avellana? Doncs avui us presento un dels productes estrella de Trias, les neules. No conec cap taula Empordanesa que no porti les neules Tiras. Si no hi ha cava i neules, no és nadal, no fotem.

Segurament, per tal de desestacionalitzar la neula, s’han fet aquestes versions farcides i petites, embolicades individualment, per poder ser consumides com una galeta normal de forma cilíndrica. Ho vam veure fa poc amb amb unes de Gerió, les Trichoc, que va per aquest camí entre producte tradicional (folklòric, local, etc) i desestacionalització d’aquests.

Són moltes les varietats que podeu trobar al mercat, de trias però, en trobareu cinc: el clàssic d’ametlla, el de coco, el de cafè (que recordo que el vaig provar fa temps i era boníssim), el de taronja i, com no, el de xocolata. El que desconeixia completament són els neulets i les neules sense sucre, existeixen i els he vist a la web de Trias, i venen amb un verd molt llampat i amb una submarca pròpia: triabé. Quina bona idea, aviam si les podem ensenyar aviat per aquí.

3 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.