Gianduia de Trias

 

Avui anem a Santa Coloma, no de Gramanet, sinó de Farners. Més us val saber on és… com a mínim, les galetes Trias (res a veure amb l’exalcalde de Barcelona) sí que sabeu què són, els guiris en van plens d’elles. I amb raó. Crec que és de les galetes preu qualitat més bones que es fan al país.

Potser la Gianduia no és el més representatiu de Can Trias, però avui és el que toca i ja més endavant, parlaré de les galetes més icòniques de Joaquim Trias. Aquesta galeta que té un plec al damunt desplaçat cap a un dels laterals ve farcida de crema de xocolata amb avellana (mínim d’un 30%). La pasta, igual que la neula, és boníssima, molt més bona que la gianduia o gianduja interior, que l’he trobat un pèl sosa. Força allunyat de la pasta original italiana, però com a galeta de cafè, de tarda o per picar alguna cosa, està bé.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s