Café Dry crème d’Intervan

Porto uns quants dies buscant caramels de cafè. Alguna cosa que s’assembli aquells Cappuccino de Kopiko. I mentre no els trobo, m’he anat trobant d’altres de similars. Un d’aquests és un popular i força vist: els Café Dry. (Un cafè sec, quina cosa més estranya).

Doncs mira, aquesta versió és molt cremosa (si, clar, ho posa a l’embolcall), però no només aixó, crec que és un caramel de cafè que s’apropa més als Werther’s Original que, per exemple, els ja mencionats Kopiko. És a dir, un CafèLatte de l’Starbucks dipositat en forma de pastilla i amb un paper vintage. Millor oi? Prou descriptiu.

 

La pastilla, ai, el caramel dipositat porta una “i” marcada, que no és més que el símbol que fa servir Intervan per marcar els seus caramels. Una de les avantatges que té els caramels dipositats. Tot depèn dels gustos de cadascú. Si preferiu aquests o els tradicionals no acaba afectant el sabor (no significativament) i si, en canvi, que es nota quan vols fer un caramel molt transparent. En tot cas, aquí us deixo un caramel de cafe molt dolç sens sucre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s