Caramel de mel de Miels Villeneuve

Culture Miel és el nom que rep actualment (des del 2015) el que havia sigut l’empresa Miels Villeneuve i d’altres que s’han ajuntat i associat al llarg dels anys. L’activitat de Miels Villeneuve comença el 1936 amb la comercialització de la pròpia mel que collia els apicultors que la formaven. El creixement de l’empresa artesana a la fabricació industrial sorgeix el 1974 i culmina al 2008 amb la compra de la Biscuiterie de France (un fabricant tradicional de pa de gingebre) i la creació d’una nova empresa. Les dues empreses, sota la direcció de Thierry Lauvergeat passen a anomenar-se Culture Miel.

Deixant de banda que crec que el nou nom no s’adapta gens bé per una empresa que ven mel i derivats d’ella, he de dir que el caramel de mel que fabricaven (i suposo que encara el deuen fabricar) Miels Villeneuve és molt bo. El color taronja-clar del caramel aconsegueix una aparença visual molt llaminera que pocs poden igualar. Crec que és mereixedor de la llista de caramels de mel que cal provar si o sí, sobretot, si t’agraden els caramels amb el sabor molt suau i que et deixin un fort regust al coll.

Aquests caramels, juntament amb els farcits o el Germiel de Gerio, el balsàmic natural de Reineta, els que van combinats amb llimona (el Lockets), amb taronja (els Bronco) o amb herbes (els Vitalp), és impossible no trobar un remei pel mal de coll.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s