Boles de malta, Maltesers

Presentar Maltesers a un bloc de dolços és com parlar de Gintònics a un bar de l’eixample, tothom n’ha provat i en té una teoria força estesa al respecte. I això que parlem d’un dels productes de xocolata més simples del mercat: una bola rugosa i cruixent de cereal envoltat de xocolata amb llet (ecs). Val a dir que aquesta llet s’allunya força de la qual podríem trovar als productes Ferrero o similars a Europa (és un matís important).

El que sempre m’ha cridat l’atenció és que el mateix producte s’ha mantingut al mercat en diferents envasos i cobrandings. M’explico: quan es va posar de moda els productes dolços en envasos en forma de galledes i tapa (perquè les gomes volien vendre molts quilos), Mars va treure rapidament la galleda de Maltesers. Ho ha fet també quan altres productes feien barretes tipus snack, hi va haver una versió de barreta-Maltessers aka Teasers, i per acabar, la versió de xocolata blanca “white Maltessers” que no hi és gaire a les nostres lleixes del supermercat però que clarament acabaran barallant-se amb els “Lacasitos white”.

Les boles, van ser creades per Forrest Mars el 1936 i es van posar a l’abast del públic per primer cop un any després, batejades com a “boles energètiques” i focalitzades al públic femení per aprimar-se (hehehe, que cabroncete aquest tal Sr.Mars). També és autor de la cèlebre frase “Les xocolates amb el farcit que menys engreixa” o “La manera més lleugera de gaudir de la xocolata”. Sempre fent referència al producte volàtil que un tenia entre mans. Com sempre dic, és bo tastar-ho tot… si t’agrada la xocolata amb llet i el cereal cruixent, torrat i espès de dins.

Save

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s