Caramels farcits Misky

Ara que ha tornat el fred de cop, recupero aquells caramels que van bé pel coll. Els de mel (i si no us agrada gaire, els que vénen combinats amb llimona). A casa, sempre hem sigut dels farcits de Gerio, comentats l’any passat aquí, perquè eren els que hi havia a la botigueta del costat de casa.

Els Misky és un caramel que fa temps que el tinc vist i mai he agafat. Primer perquè el blanc sobre el color clar del caramel no es veu gens i això no desprèn gaire confiança, però d’ençà que tinc el bloc, m’hi fixo més i agafo tot allò que abans no hauria agafat mai. I ben fet que feia… aquests caramels no tenen gaire gust de mel i venien una mica deformats…i sense farcit! Ni rastre, tu. No és que el sabor sigui dolent, perquè al final, el regust que deixa és correcte, només que… coi! No li diguin “rellenos” a una cosa que no en té!

Misky és una empresa que ha quedat absorbida pel gegant Argentí Arcor, iniciat per Fulvio Pagani a la localitat de Arroyito. Aquesta multinacional té els negocis molt diversificat: des de matèries primeres al sector energètic passant per l’alimentari. En aquesta expansió d’Arcor mitjançant crèdits fets a mida per ella, hi va néixer Misky, especialitzada en la fabricació de dolços (gomes i caramels) a la província de Tucumán el 1970 (en aquesta mateixa ciutat, Arcor hi té una de les empreses de matèria bàsica en l’elaboració de dolços: Sucre). Dit això, podeu entendre perqué Arcor forma part de la llista de les 25 empreses de dolços més potents, oi? Llàstima però, que els caramels de mel, no estiguin a l’altura de l’imperi.

Bossa de caramels Misky amb estètica Joan Miró / Foto: Golosinas Ya
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s