Tirol amb jelly de maduixa

Tornem al Japó! Els nous Tirol de maduixa no són tan rars com els que hem comentat anteriorment: els de te verd, els de moniato o els de llet i vainilla, eren d’un llistó molt alt. No sempre es pot abusar, eh? Els d’avui fins i tot, si no us digués jo que són de Tirol, no ho veuríeu perquè no tenen res de japonès. Oi?

Fins i tot, diria que al desaparèixer la quadrícula que tenien anteriorment i substituint-lo per aquest rellotge vintage, les referencies als bombons Tirol desapareix. Però no pas el seu gran sabor! Encara que els asiàtics em solen decebre bastant amb el sabor de maduixa, aquest crec que és lleugerament millor, però ni de conya passaria el tall de bombó de xocolata del que estem acostumats aquí.

Cal tenir en compte que el punt fort és el jelly que porta a dins. D’entrada, després de veure els altres bombons el tipus de farcit que portaven, aquest no podia ser menys. Un farcit com déu mana i un jelly correcte amb el toc de maduixa corresponent. És un gran bombó, ara bé, el posaria a la cua de tots els bombons Tirol que he provat fins ara.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s