Cremino de Venchi

Alguns tindreu un flashback, com el que he tingut quan he trobat aquests Cremino de Venchi, els mateixos que fan els Cubigusto. Visualment són molt similars i la seva distinció només es fa palesa en la gràfica: els Venchi vénen embolicats amb un aire més modern on als laterals reforça les tres capes del bombó mentre que els Cremino van embolicats d’una estètica Modernista molt identitària i adient, pel meu gust. (A Europa, el modernisme que coneixem aquí, tenia un altre nom i no tinc ganes de buscar-lo).

Tornant al tema, com deia, els Cremino a diferència dels Cubigusto, només porta dos sabors: dues capes de crema d’avellanes de Piedmont i una capa blanca d’ametlles gianduja en el cas del Cremino clàssic i per la versió de festucs tenim les dues capes de crema de festuc i una de crema d’avellanes Piedmont al centre.

Tot plegat, reforça la idea que ja vaig tenir al començament sobre els bombons Venchi: són molt bons. Una delícia italiana que es fa des del 1878 i espero que segueixi molts anys.

Cioccogelateria a Venècia Foto: The eye focused
Gelateria, aquest cop a Vicenza, prop de Ravenna. Foto: Mónica i Juan Pablo
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s