Bubblicious panses de raïm

Ja fa temps vaig comentar els Bubblicious de pinya, però de la seva divisió al Japó. Encara els recordo perquè és de les poques vegades que he gaudit de debò la pinya en els dolços. Els d’avui també són un sabor una mica estrany, panses de raïm… de fet, desconec si seria millor dir-ne raïm directament. El que sigui, és una altra meravella de Bubblicious.

La marca, originariament produida per l’American Chicle Division de Warner Labert és ara (com ho vaig deixar anar l’última vegada) de Cadbury Adams, alhora de Mondelēz International . El producte, va ser llançat el 1977 per contrarestar l’èxit del Bubble Yum que fabricava un altre monstre dels dolços als EUA: The Hershey Company.

Com tot, Bubblicious ha anat introduït i experimentat amb sabors al llarg de la història, fins a 28 sabors dels quals 10, els ha deixat de fer. Els mateixos xiclets s’han fabricat amb farcit a dins (com si fossin uns Bubbaloo. De fet, totes dues marques són de Mondelēz International. Depèn del país, la marca que domina és una o una altra.) A tall d’anècdota, la marca bubblicious té el rècord Guiness del xiclet que més persones han fet servir per fer una bombolla, al mateix moment. Els fets van tenir lloc al Hall (Camp?) de Ozzie Smith (un camp de beisbol).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s