Caramels durs Go Naturally

Al febrer de l’any passat comentava un producte… un fudge sense sucre força dolent dels que havia provat fins llavors: els GoLightly. No se si ara els trobaria millors, però no n’he vist més per aquí així que els havia oblidat completament. Perquè parlo d’ells si ja farà quasi tres anys d’aquella experiència? Doncs perquè Hillside candy són els fabricants dels “Go Naturally” uns caramels orgànics fabricats a Estats Units.

Segons la web, puc trobar els caramels durs i orgànics amb les següents aromes: poma, cirera, mel, mel i llimona, gingebre (moltes ganes de tastar aquests!), magrana, mango amb un toc de mentol i sang de taronja (a saber què coi vol dir aquest últim… no podien posar “juice” com tothom?). La bossa que he comprat, però, conté els sabors més clàssics: Poma, llimona, magrana i cirera.

De cirera, com els Geriovit Plus de Gerió no trobareu pas res millor, però el de magrana, m’ha flipat molt. Quina delícia déu meu, només per aquest val la pena provar-los! A escala de sabor, textura i aquestes coses que esperes trobar diferent d’un caramel amb l’altre, no l’he trobat. Potser no tinc el paladar prou afinat per trobar-hi la diferència eh? Però què voleu que us digui… són quasi el doble de cars que uns caramels normals! Orgànic? Si però…

A la dreta, els caramels tous de gingebre que tinc moltes ganes de provar. Foto del twitter de Hillside Candy

Hillside, encara que es pugui traduir com el “Turó del costat”, és un barri de Union County (New Jersey) amb una població de no més de 22.000 habitants. Això si, està a tocar Manhattan, un dels punts calents i de moviment econòmic del món. Paradoxes de la vida.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s