Gomes Puré de Kanro

Voleu unes gomes molt àcides i amb un gust molt fort de cítric? No us perdeu les gomes Puré de Kanro, una empresa Japonesa que m’ha sorprès molt amb aquest producte.

Són uns cors molt ben definits, sense gluten i que fan servir la gelatina (de peix) com a base. També porten vitamina C (un 70% del recomanat per una dieta de 2000 kcal per cada 40g, és a dir, a cada envàs dels que veieu a la foto). Són més fins que els Sunkist de Jelly Belly però tenen aquella densitat i rigidesa que tots els que mengen gomes coneixen.

Per fora vénen arrebossats amb sucre lustre, és a dir, que tenen la textura oposada als Kasugai, que eren molt fins però a la mínima que els tocaves s’esquerdava la capa exterior i quedaven línies blanques.Tot va per gustos, jo aquests, quan en torni a veure, en compraré una caixa sencera.

Kanro Co., com he comentat, és Japonesa, el seu mercat és majoritàriament el pacífic i països asiàtics, és difícil de trobar aquí si no vas a una botiga que tinguin especialitats japoneses o asiàtiques. Si ho trobes, ves preparant la cartera que barat no serà. Va ser fundada per Selichi Mayamoto al Novembre del 1912, llavors només era un petit lloc on confeccionava dolços a la la prefectura de Yamaguchi. Podem considerar el 1955, quan surten els Kanro Candy amb la mateixa acidesa amb què se’ls coneix avui dia, el naixement de la companyia com a tal. Són molts els alts i baixos de la companyia, com moltes, i arribant ja el 2002, podem veure l’inici de la gama de gomes Puré. El 2012 va fer 100 anys, i ben merescuts!

La fàbrica de més de 19.000 m2. Imatge de Nissyoku News
Una de les facanes més visibles de la fàbrica Kanro. Foto de Airport Man
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s