Crunky: Green tea flavoured chrunch chocolate

El te verd és molt popular a Àsia, com també ho és en aquest blog, després dels bombons Tirol, les boles amb arròs dins, els bombons amb caixa Look de Fujiya o el Crunch de Nestlé, crec que feia falta una barra de xocolata digne de mencionar: la Crunky de Lotte és una joia.

Com és habitual, els packagings asiàtics donant lliçons a la resta del món de com s’ha de fer. Aquest era una mica complicat però no deixa de formar part d’aquell “plus de qualitat” que diferencia entre uns i altres en els envasos d’usar i llençar. Un cop obert, la xocolata!

Un relleu a cada reserva elevada de la rajola de xocolata fa molta patxoca. No és l’única, ho fan practicament totes les marques de xocolata, però aquesta m’agrada especialment per el lettering que incorpora. Us n’ensenyo un close up:

Si bé, molt dolça, els petits granets d’arròs inflat que porta incorporat li dóna un gust diferent. He obeït les recomanacions de Napajapan i l’he posat una estona al congelador, fred com un gelat i amb el sabor melós que té és genial! El recomano a tothom!

El disseny de les lletres segueix el criteri que vaig comentar a l’anterior post dels caramels Papillon, on les lletres de pal sec, amb un cos ample i un traç fi per ressaltar-les del fons que hi hagi és un recurs que ajuda a destacar per davant de les altres marques. També juga un mica en contra si vols donar un feeling de xocolata de qualitat, però si repasseu la trajectòria i catàleg de les xocolates Crunky de Lotte, veureu que no és el cas d’aquesta línia i que per tant, el disseny és molt encertat.

Com ja he comentat altres vegades, Lotte és una multinacional Coreana, que jo la conec per la seva part de confitería però realment és un gegant alimentari, només cal donar un cop d’ull a la seva pàgina i veure les diferents seccions i cartera de marques que tenen.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s