Bazooka de maduixa i gerds

Avui parlarem d’un altre producte de Topps Co Inc (també coneguda com “Topps”) on els seus productes estrella són les col·leccions, de coses en general, sobretot cartes i cromos de basquet i futbol americà.

El producte d’avui no porta cromo, ni res similar, però em recorda unes bosses que em cagava el tió amb el carbó: l’or comestible. Era exactament això, grans irregulars de xiclet banyats de color groc elèctric per donar l’efecte d’aurat. Adjunto foto de The Find i Montrose Candy:

N’he agafat un de cada sabor per comparar, la maduixa per defecte sol ser un sabor avorridet, potser per la saturació d’aquest sabor al món (penseu en algun producte multisabor que NO tingui maduixa… difícil, oi?) Però els Bazooka de maduixa se n’han sortit prou bé, diguem que és un sabor acceptable.

La versió de gerds (blaus) si que és una mica decebedor, me l’esperava més intens però és comestible. La mastegabilitat d’aquests xiclets és variable, si en vols molt, n’agafes més, si et va bé el xiclet petit, n’agafes una mica. Tot plegat és un producte divertit, per la mainada… o per decorar plats a una festa.

L’empresa, és una refundació d’una antiga empresa importadora i distribuïdora de tabac: la American Leaf Tobacco (1890), fundada per Morris Shorin. Els seus fills, van rellançar la companyia sota el nom de Topps (el 1938) i la van focalitzar en la fabricació de xiclet. A partir d’aquí van potenciar la venda de xiclet individualitzat, llavors era una novetat això, i li van afegir els cromos que tantes generacions de nens ha conquistat. El contingut dels cromos, sempre a l’avantguarda amb actors famosos del moment o personatges de còmic populars, va fer que es convertís en un monopoli als estats units, fins que Kellogg’s va començar a fer cromos 3D i alhora Donruss (coneguda com a Panini America) va entrar a la competència. Ara tot està més repartit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s