Tirol de crema de llet i vainilla

Ja he comentat vàries vegades els Tirol (チロル), els bombons aquests japonesos que cada any sorprèn amb una dotzena de novetats i sabors estranys per nosaltres. Els de moniato o te verd en són alguns.

El d’avui, és un altra raresa: gelat cremós de llet i vainilla. El gelat de llet és el mantegós, el que té un alt contingut de greixos i és boníssim. A la web de Snack Love en diuen Jersey Milk, precisament, perquè provenen d’aquest tipus de vaca que porten el mateix nom: vaca jersey. Originaries de les illes de Channel, que conformen l’estat independent de Jersey però sota domini del Regne Unit. Bé, prou història, teniu la Wikipedia per adormir-vos llegint.

Els Tirol en qüestió incorporen a més a més, petites boles d’arròs que li donen un toc cruixent durant el menjar. He de confessar que és tot plegat és una combinació de sabors molt bona, si bé, poc adequat pels que patiu colesterol. De totes maneres, un no us farà mal…

La imatge que l’acompanya, és el que també he presentat vàries vegades al bloc: en Kumamon (la mascota de la prefectura de Kumamoto(熊本県)). Podeu recuperar l’article dels Puccho d’aranges aquí i saber-ne més de la mascota.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s