Petit écolier de LU

Ja estava tardant massa a parlar de les Petit écolier, ha sortit diverses vegades el seu nom en diferents entrades però ja tocava parlar-ne en serio. Firmin Bouisset va crear el «petit écolier» per il·lustrar els cartells de la marca LU. El nen ha sobreviscut qualsevol tipus de restyling des de l’any 1897. L’èxit del personatge va portar l’empresa a crear el 1983 una galeta amb una mica de mantega i xocolata al damunt amb el nom de petit écolier i en relleu, el nen vestit d’estudiant de l’època amb un cistell i menjant una galeta.

Avui dia, no se si segueix sent una galeta per mainada, però a mi m’agrada un parell de petit écolier’s amb el cafè amb llet. La seva galeta no es desfà rapidament en contacte amb un líquid calent i la xocolata que l’acompanya deixa un regust de cacau al paladar molt apreciat per part meva. I d’ençà que Mondelēz International va cagar-la molt modificant les Principe, s’està convertint amb l’única manera d’alimentar-me de galetes decents.

Recordo molt bé el dia que també van intentar carregar-se les petit écolier amb Milka, ja he comentat unes quantes vegades que aquesta xocolata és un bluf molt gran i que Mondelez hauria de deixar d’imposar-la a tots els productes que va incorporant sota el seu paraigua. Per els canvis d’imatge, ja vaig parlar-ne quan comentava les Pim’s delight, la veritat és que el disseny de la caixa és molt llaminera i agradable. Internet em brinda un parell d’imatges de com eren aquells dies, sobretot durant el cobranding:

Antiga safata de plàstic que anava dins la caixa. Ara van amb dos sobres com els de la foto més amunt.
Imatge d’Encerta
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s