Choco-Balls de patata Morinaga

Comencem el mes de Juliol, que promet molta calor, al país on vam acabar el Juny. Si, aquest que sembla que tinguem al costat de casa, el Japó. On Morinaga hi fabrica els Dars, la xocolata Koeda, els Hi-Chew de Fanta (per posar un exemple) o les boles de cereal recobertes de cacau blanc (acolorit) molt similar al que us presento avui.

Les Choco-balls aquestes que tenen un toc groc crema són de patata, i lluny de la raresa que podria semblar un producte d’aquests tipus, és extremadament addictiu i deliciós. Unes boles rarament uniformes, donant un toc artesà i guardades en un packaging que inclou una obertura superior en forma de “bec”. Res gratuït, el bec és el d’en kyoro-chan, la mascota que acompanya totes les choco-balls de Morinaga.

En Kyorochan (キョロちゃん) és un ocell (o lloro) que va aparèixer per primer cop el 1967 a la sèrie televisiva “Uchuu-shonen Soran” (宇宙少年 ソラン- El jove astronauta Soran). Bé, és igual, al mateix any que la sèrie, el Kyorochan va fer el salt a les caixes de Morinaga substituint la mascota que hi havia abans, en Chappy (チャッピー), un “esquirol de l’espai” (una mena de Duran intergalàctic, que alhora, era mascota d’en Soran l’astronauta). El més flipant és que l’ocellet va tenir la seva pròpia sèrie (estem parlant d’un ocellet que va sortir un parell de capitols a la serie “mare”) entre l’any 1999 i 2000, i l’any següent una pel·lícula. Tot plegat, ho va petar bastant, convertint les caixes de boles de xocolata Morinaga un nou icona Kawaii indispensable.

En Kyoro-chan a l’opening de la seva sèrie.
Caixa on podeu veure l’astronauta Soran i la seva mascota/esquirol Chappy. Foto: DJ
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s