Jadel: Bombó toffee

No en sabia res, i avui els he trobat, allà amb el clàssic paper daurat que acompanyen tots els toffees i caramels cremosos: Jadel. Algú en sabia res? Que no sigui d’Olot vull dir.

Copio, de l’únic lloc que em sembla prou seriós: Croscat, informació de l’empresa que ho fabrica: El bombó Toffee Jadel s’elabora (des del 1978) a l’ermita de Sant Francesc prop del volcà Montsacopa, de manera totalment artesanal a Olot, capital de la Garrotxa. Se’n poden degustar 5 sabors (en tinc ganes!) únics i diferents: ratafia (serà estil Russet?), de cafè amb llet, jackents (amb xocolata per dins), de pinyons o el típic de xocolata. La recepta dels nostres bombons Toffee ha anat passant de pares a fills (des dels mestres Jaume i Adelaida) i s’han elaborat sempre amb ingredients naturals. (…)

El toffee és bo, el sabor una mica massa dolç pel meu gust amb un petit problema, s’enganxa molt i no és tan tou com d’altres (com el super nocilla, per exemple), val a dir que és dels que m’han durat més estona, que és d’agrair. Si teniu la sort de trobar-los, proveu-los, almenys, és un producte que s’ha fabricat relativament prop de casa.

Ermita de Sant Francesc (Plot), foto de Joano Montano
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s