Zoom

Jo i els xiclets tenim un problema, i potser només sóc jo però estic segur que molta gent comparteix: durant aquests 10 anys (potser més i tot) els xiclets cada vegada duren menys, són més petits, tenen menys gust i no porten cromo (això últim segurament és prescindible). Així que si vull que un xiclet em duri una bona estona, he d’anar a buscar xiclets farcits.

Zoom complia aquest requisit, tot i que després vaig veure com el farcit no era ben ve líquid (com es veu a la foto), sinó d’un gelatina dura (com diu el text. Per això és important llegir tot el paper a vegades… aix). Per entendre’ns de quina mena de gel em refereixo, és com el que fan servir a les Pikotas que després cobreixen amb sucre.

Pel que fa el gust, és bo tirant a molt bo, i es manté homogeni tant a la primera mossegada com al cap de 15 minuts. No us sabria dir si és poma 100%, si no fos perquè ho diu a l’embolcall, pensaria que és més llima o qualsevol altre cítric.

Zoom és de Vidal, una empresa de Molina de Segura (Múrcia) fundada al 1963, i crec que en aquest cas han superat en gust i textura al seu clàssic meló.

PD: Cagum déu les webs amb flash i el seu temps d’espera! Odi etern!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s