Frooties: Watermelon & Apple

Ja ho sabeu, els que heu llegit els anteriors posts, que no sóc gaire fanàtic de comprar caramels enganxosos (per entendre’ns, rotllo Sugus) però ara que he començat el bloc, hi he trobat una excusa per anar-los provant. Un d’aquests són els força coneguts Frooties, que en el meu cas només en tenia de síndria i poma, tot i que n’hi han 8 més.

Poma: és força soso, per no dir dolent, i mira que és dels sabors que més m’agraden, però em sembla que aquí no l’han ensopegat.

Síndria: Si, aquest si que el tornaria a comprar. L’avantatge dels productes amb essència de síndria és que sovint és maduixa però molt més intens i per tant, més bo, i és el que m’ha passat aquí. Gràficament, resulta que el de síndria també té l’embolcall més guapo, només posant aquestes llavors al paper, crec que hi guanya moltíssim i manté el seu aire “retro” que li pertoca.

Leo Hirshfield era un immigrant Australià que va obrir una botigueta de dolços a Nova York. A l’any 1896, va començar a produir el que avui coneixem com a Tootsie Roll (entrada al bloc pendent), un producte que l’ha convertit en una de les empreses més grans d’Estats Units. L’empresa, avui a Chicago, fabrica més de 10 tipus de productes, entre d’ells els Junior Mints (boníssims) i exporta a més de 75 països.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s