Kasugai: Orange gummy

Els últims posts a Candy Blog m’ha fet recordar que fa uns mesos em van portar uns dolços de la Fira de Canton, la Xina. Així que he anat a la caixa on els guardava i efectivament, hi he trobat un Kasugai. L’empres és Japonesa, del 1928, però no va començar la seva aventura amb les gomes fins el 1990.

Embolicat dins d’un flowpack taronja hi trobem una goma força dura, s’ha de mossegar amb ganes i no es desfà a la boca a mil trossets. Té una textura més similar al toffee que a la fruita italiana ensucrada.

Personalment m’agrada més, la duresa t’obliga a llepar-lo durant els primers minuts. I és el millor que podríeu fer perquè si una cosa estem d’acord tots els que hem provat els Kasugai, és el sabor que té. Molt i molt intens, res a comparar amb moltes gomes que es venen que hi posen el mínim per notar-hi alguna cosa, aquí s’hi veu una voluntat de fer una pasta “gustosa” a un preu popular. Per posar-hi “una pega”, el color de la goma, pel molta forma de cor que tingui, no acompanya gaire a menjaar-lo. Segur que molts ho heu pensat quan heu vist la foto.

Les bosses són una passada a nivell gràfic. Espectacular. Foto de Candywarehouse

Aquí teniu la web de l’Kasugai. He sigut incapaç de trobar la web oficial a l’anglès, així que haureu de tirar del google-translate…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s